Site Overlay

Friskvårdsbidrag

Padel är godkänt som friskvårdsaktivitet hos Skatteverket vilket gör att du som anställd kan nyttja ditt friskvårdsbidrag genom oss. Här gör vi det enkelt för dig nyttja ditt friskvårdsbidrag. Fylla i ditt belopp och uppgifter, få summan fakturerad till dig, få din spelpott påfylld på ditt Matchi-konto och därefter kunna lämna in fakturan / kvittot och få tillbaka pengarna från din arbetsgivare.

Vad är friskvårdsbidrag?

De flesta arbetsgivare arbetar förebyggande i hälsofrågor och friskvårdsbidraget är en av flera förmåner som arbetsgivaren kan erbjuda sina medarbetare. Företag och organisationer har möjlighet att ge skattefri friskvård och motion till sina anställda i syfte att öka välmåendet bland de anställda och företagets attraktionskraft.

Hur mycket får jag i friskvårdsbidrag?

Arbetsgivaren bestämmer friskvårdsbidragets storlek (max 5000kr). Vissa arbetsgivare erbjuder mer än andra och antingen får du bidrag månadsvis eller ett fast belopp per år.

Hur kan jag ta del av friskvårdsbidraget?

På vissa arbetsplatser lägger du själv ut pengarna för att sedan få pengar tillbaka mot uppvisande av kvitto, och på andra arbetsplatser använder man kuponger eller checkar. Kolla med din chef vad som gäller på din arbetsplats.

Hur går det till?

  1. Stäm av med din arbetsgivare att du får nyttja din friskvårdspeng genom oss.
  2. Stäm av med din arbetsgivare vilket belopp som gäller om du är osäker.
  3. Fyll i dina uppgifter nedan.
  4. När du fyllt i uppgifterna kommer vi skicka en faktura till dig personligen på det belopp du angivit.
  5. När fakturan är betald kommer vi fylla på din spelpott på din matchi-användare. Du behöver ha eller skapa ett matchi-konto.
  6. Spelpotten använder du i sista steget när du bokar en bana. Ditt belopp du fyllt i kommer synas som betalmedel på matchi.
  7. Använd vår kvittens / faktura att söka tillbaka pengarna från din arbetsgivare.
När din faktura är betald nyttjar du enkelt din spelpott genom att välja att betala med den i din app eller online. Exemplet som visas är hur det ser ut i appen Matchi.

Frågor?

Kontakta vår VD Jojje Borssén om du har frågor gällande detta.
jonas@padelrattvik.se
076-00 66 476