Site Overlay

Padel Rättvik lanserar singelserie

Seriespel för singelpadel – Radonett Padel Cup. Radonett är vår titelsponsor till serien för singelspel. Radonett är Europas mest sålda radonfilter mot radon i vatten. Bolaget har sitt huvudkontor i Rättvik. Läs mer om Radonett på radonett.com

Padel Rättvik lanserar singelserie

Efter det varma mottagandet av seriespelet för lag XL-BYGG Siljan Padel Open lanserar nu Padel Rättvik Radonett Padel Cup – seriespelet för singelspel.

– Vi har lyssnat på våra kunder och spelare och vi kände att om det är någon som ska göra en singelserie i Dalarna så är det vi, säger Jojje Borssén VD för Padel Rättvik.

Singelbanan på Padel Rättvik som bär namnet Radonett blir också hemmaplan för denna singelserie som kommer pågå från 25 oktober fram till 12 december. Padel Rättvik administrerar och håller med prisbord till seriens alla divisioner.

– Vi har haft hårt bokningstryck på vår singelbana och vi tror att en singelserie därför kan skapa nya spännande matcher och bekantskaper. Kanske hittar man framtida med- och motspelare på singelbanan och framgent anmäler sig till vår lagserie, vem vet? Vi tycker det är kul att vara bland de första som vi känner till i Dalarna som erbjuder en singelserie, tillägger Jojje Borssén.

Padel Rättvik
onpost_follow