Site Overlay

Frågor och svar om Padel Rättvik

Vi tycker det är jättespännande med det stora intresset kring Padel Rättvik. Här har vi samlat svar på några frågor vi ofta får. Ni är välkomna att ringa eller maila vår VD Jojje Borssén vid ytterligare förfrågningar eller funderingar. Välkomna!

Jojje Borssén
070-7408679
jojje@padelrattvik.se


Hur går bygget av Padel Rättvik?

Bygget går enligt tidsplanen. När vi startade vårt projekt kommunicerade vi öppning våren 2021. Men ganska tidigt insåg vi att augusti 2021 är mer rimligt. Det som tar lite extra tid när man bygger ny hall är den lång torktiden på betongplattan. Plattan måste vara helt torr och brinna i tre månader innan vi lägger på våra banor. Det gör att hallen kommer stå färdig innan vi kan öppna.

När öppnar ni?

– Som planen är nu så öppnar vi V.35, 30 augusti till 5 september. Det kommer bli en invigningsvecka med start från onsdagen och sedan öppet-hus, mingel och givetvis massor av spel och kul. Vi återkommer med exakt datum för invigningdagar.

Vad kommer det att kosta?

– Vår prislista är fortfarande under arbete men ungefär så här kommer det se ut. Det vi kallar ”primetime” är 16:30-22:00 samt hela helgerna. Det som är ”off prime” är alla andra tider. Ni som vill spela med företagskrediter kan läsa mer om det här. Det kommer löna sig att köpa klippkort med flera tider åt gången. Vi kommer också ha ungdomsträningar med förmånligare pris samt specialpris för seniorer.

Priser Padel RättvikTotalprisPris per person
Dubbeltid : 90 min primetime540 kr135 kr
Dubbeltid: 90 min off prime400 kr100 kr
Dubbeltid: 60 min primetime360 kr90 kr
Dubbeltid: 60 min off prime280 kr70 kr
Singeltid: 60 min prime260 kr130 kr
Singeltid: 60 min off prime180 kr90 kr

Kommer man kunna köpa padelutrustning i hallen?

– Nej. Bara bollar och lindor kommer kunna köpas i vår varuautomat. Där kan man också köpa dricka och snacks. Vi kommer hyra ut rack från Adidas mot Swish-betalning. All annan utrustning hänvisar vi med varm hand till Team Sportia Rättvik. De har ett bra sortiment av padelutrustning för nybörjaren till den mer avancerade spelaren.

Hur bokar man?

– Bokning görs endast via Matchi. Ladda ner appen och teckna ett konto. Med hjälp av Matchi-appen blir bokningen jätteenkel. Man vänjer sig snabbt hur man använder den och det är smidigt att hålla koll på sina speltider, se lediga tider och även avboka eller flytta.

Kommer ni ha seriespel?

– Ja det kommer vi! Vi jobbar just nu på att spika formen för spelet samt startdatum för vår första serie. Vi räknar med att vårt seriespel kommer igång i oktober 2021. Ni kommer kunna anmäla er till serier här på sajten.

Kommer man kunna boka personlig träning hos Padel Rättvik?

– Ja, det kommer gå smidigt att boka personlig träning och gruppträning via Matchiappen. Redan nu går det att boka träning med coach. Just nu sker träningarna i Leksand eller Mora men kommer givetvis endast ske på Padel Rättvik när hallen är klar. Läs mer om träning med coach här.

Kommer ni ha ungdomsträning?

– Ja, vi kommer att ha ungdomsträning varje vecka. Vi har ännu inte bestämt något startdatum för detta men trolig start är början på oktober. Ni kan läsa mer och anmäla intresse till dessa träningar här.

Padel Rättvik
onpost_follow 0
fb-share-icon0