Site Overlay

Succéstart för Padel Rättvik

Succéstart för Padel Rättvik

Öppningsveckan för Padel Rättvik blev en succé och många padelsugna Rättvikare och Leksingar hittade till hallen och spelade med ett stort leende på läpparna. Introduktionskurserna i samarbete med XL-BYGG Siljan var fullbokade och många spelade padel för första gången.

– Det blev så bra som vi hoppades på. XL-BYGG Siljan och vi hade en gemensam syn och vision på att sänka tröskeln för padelspel, få människor att känna sig välkomna och prova sporten – det lyckades vi med, säger Jojje Borssén, VD och coach på Padel Rättvik.

Nu väntar en vecka med ytterligare introduktionskurser i samarbete med XL-BYGG Siljan samt privata coachlektioner. Padel Rättvik är öppet för bokning från 05:00-23:59 varje dag, året om. Vem som helst kan boka via Matchi-appen eller online.

– Det är jättekul att så många väljer att komma tillbaka och spela oavsett vilken nivå de befinner sig på. Det är viktigt för oss att Padel Rättvik blir ett ställe för alla som vill spela, inte bara de mest inbitna. Jag tycker vi har lyckats skapa en inkluderande miljö och många av våra gäster sista veckan säger likadant, tillägger Jojje Borssén.

Padel Rättvik
onpost_follow