Site Overlay

Bana 2: Radonett

Idag välkomnar vi vår andra banpartner – Radonett.

Varumärket Radonett är ledande i sin kategori och började utvecklas redan 1994. Idag är Radonett Europas mest sålda radonavskiljare med sammanlagt över 120 miljoner driftstimmar. Radonett Har haft högsta reningsgrad i samtliga tester, inte bara Råd & Rön. Radonett tillverkas i rostfritt syrafast stål, utsidan är i vit ugnshärdad pulverlack.

Så här säger Radonetts VD Martin Geber om samarbetet med Padel Rättvik.

– Vi gillar padel som motionsform och dynamiken spelet skapar. Vi vet att Padel Rättvik kommer vara en jätteviktig samlingspunkt för ungdomar, vuxna och familjer. Det känns jättekul att få vara med som samarbetspartner i projektet och hela vårt företag ser fram emot många fina matcher i hallen.

Vi välkomnar Radonett som banpartner.

Banor Padel Rättvik

Bana 1: Team Sportia
Bana 2: Radonett

Padel Rättvik
onpost_follow