Site Overlay

Padel Rättvik fortsätter satsningen med förändrad ägarkonstellation  

Jonas Roos går in som hallchef och ny delägare tillsammans med de tidigare ägarna Richard Jansson och Johan Dahlin. Jojje Borssén och John Vikman avslutar därmed sina engagemang i Padel Rättvik.

Jonas kommer att stå för den lokala förankringen medan Richard står för gedigen erfarenhet inom Padel både som spelare och från att ha driftat padelhall i Avesta.

Jonas, Rikard och Johan låter hälsa att:

”Vi kommer att ha stort fokus på att bygga upp en gemenskap i hallen. Det ska vara en positiv, inkluderande och rolig plats att vara på där alla ska känna sig välkomna. Vidare ska vi försöka dra vårt lilla strå till stacken att förvandla padelsporten från ett influencerfenomen till riktig idrott och få sporten att växa både lokalt på orten och i Dalarna.

Vi kommer självklart fortsätta med det Padel Rättvik är bra på såsom; miniturneringar, företagsevent, seriespel med mera.

Utöver det kommer vi även satsa på att kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt coachingkoncept för dem som vill lära sig mer om padel.

I sommar planerar vi dessutom att arrangera flera roliga evenemang där vi förhoppningsvis även kan få en del besök av hemvändare och semesterfirare.”

Vi på Padel Rättvik vill samtidigt passa på att tacka Jojje och John för deras fina arbete för Padel Rättvik. De varit en stor bidragande faktor till att det idag finns en av Sveriges bästa padelhallar i Rättvik. 

Jojje Borssén lämnar över Padel Rättvik till Jonas Roos.

Jojje kommer tillsammans med familjen att flytta till Åre under sommaren och väljer därför att lämna över stafettpinnen.

– Jag är oerhört stolt över det vi skapat med Padel Rättvik och med Jonas som ny hallchef kan jag förvissa mig om att engagemanget och drivet kommer fortsätta. Han är en eldsjäl och brinner för padel precis som jag. 
 
Padel Rättvik vill gärna ha input från våra spelare i hallen och om det finns idéer och förslag hur vi kan bli ännu bättre. Kontakta gärna Jonas på jonas@padelrattvik.se med era idéer och förslag. 

Padel Rättvik
onpost_follow