Site Overlay

VÅRA PADELCOACHER

VÅRA PADELCOACHER – HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG

Vi tror på kunskap och träning för att bli bättre som padelspelare. Genom rätt coaching och träning kommer ni spela bättre matcher, ha längre bollar och få roligare på banan. Våra coacher är utbildade padelcoacher. Välkomna att kontakta oss så hittar vi rätt upplägg för dig!

HUVUDTRÄNARE
JOJJE BORSSÉN

Ägare och en av initiativtagare till Padel Rättvik. Utbildad och certifierad padeltränare enligt RPP Competitive Coaching Course Level 1, en internationellt erkänd utbildning för padelcoacher. Tävlat och spelat mycket tennis, pingis, badminton och squash.

Började spela padel för 1,5 år sedan och blev fast! Har coachat 100-tals padelmotionärer och identifierat grundläggande utvecklingsområden hos motionären som är universella. Har senaste 15 åren sysslat med triathlon och senaste 10 åren coachat människor fysiskt och digitalt inom triathlon (simning, cykel, löpning). Total idrottsnörd med fokus och öga för motionären!

jojje@padelrattvik.se
070-7408679

PADELCOACH JONAS ROOS

Utbildad och certifierad padeltränare enligt RPP Competitive Coaching Course Level 1, en internationellt erkänd utbildning för padelcoacher. Fastnade för padel för ett par år sedan och insåg att han ville göra något mer än att bara spela, det resulterade i padel coach utbildning. Som padelcoach gillar han att bygga träningar med fokus på spelliknande övningar då han tror på att man lär sig spelet bättre om övningarna liknar rörelser och moment under match.