Site Overlay

Nu byggs Padel Rättvik – öppnar i augusti 2021

Nu har bygget av Padel Rättvik påbörjats vid väg 301 mot Furudal, bredvid biltvätten Washstop, mitt emot Karl Hedin och XL Bygg. I augusti kommer hallen med fyra banor (tre dubbelbanor och en singelbana) vara klar att spela på. Bokningen av bantider kommer öppna cirka en månad innan invigning.

– Det känns skönt att vara igång med bygget och att vi snart kommer kunna spela padel i Rättvik i en lokal av högsta möjliga klass. Vårt mål är att ge Rättvik och människor i bygden en riktigt bra spel- och motionsupplevelse. Intresset kring Padel Rättvik har varit väldigt stort sedan vi satt igång detta projekt och släppte nyheten, säger Jojje Borssén en av grundarna bakom Padel Rättvik.

Padel Rättvik har hämtat inspiration från Darlecarlia Padel Arena (DPA) i Borlänge med banor av världsklass, 10 meter i takhöjd och fantastiskt ljus. Allt för att spelupplevelsen ska bli så bra som möjligt. DPA har också samma storlek på hall som Padel Rättvik.

– Padel är en perfekt aktivitet året runt för vänner, familj och företagskollegor i alla åldrar. En lagom fysisk aktivitet som alla klarar av. Vi kommer ha utbildade tränare, erbjuda läger och på sikt också ungdomsverksamhet. Vi ser att vår hall kommer fylla många funktioner och bidra till folkhälsa och välmående, tillägger Jojje Borssén.

Inspiration från DPA (Darlecarlia Padel Arena) som Padel Rättvik kommer se ut:

Följ oss gärna i sociala kanaler.

Samarbeten och sponsring:

Kontaktperson:
Jojje Borssén, 070-7408679 jojje.borssen@gmail.com