Site Overlay

Padel Rättvik – storsatsning på padel i Rättvik

Till våren 2021 öppnar Padel Rättvik sin padelverksamhet intill riksväg 301 i anslutning till Washstop i Rättvik. Padelhallen kommer ligga mitt emot Karl Hedin och nås via infarten till bilprovningen. Arenan kommer innehålla tre dubbelbanor och en singelbana med fokus på högsta kvalitet av banor, belysning, luft, ventilation och service till spelarna. Bakom satsningen står en trio med stor erfarenhet av padelhallsverksamhet och företagsverksamhet. 

John Vikman äger och driver Sportwin AB som driver längdskidvarumärket Madshus i Sverige. John är tidigare elitaktiv inom längdskidåkning med stort intresse för hälsa/aktivitet och är bland annat initiativtagare till IK Jarls populära och välskötta konstsnöspår.

 Det har pratats om padel i Rättvik sedan familjen flyttade hit för 5 år sedan så när möjligheten tillsammans med Richard och Jojje dök upp kändes det rätt göra slag i saken och sätta igång. Rättvik förtjänar sin egna padelhall av högsta kvalitet som ger Rättvikarna än fler möjligheter till fysisk aktivitet, säger John Vikman.

Richard Jansson från Fagersta driver idag Avesta Padelcenter och har efter övertagandet av verksamheten haft stadig tillväxt. Han ser fram emot att etablera Padel Rättvik som blir hans andra satsning inom padel.

 Jag har alltid tyckt om Rättvik som turistort och dess bredd av upplevelser och aktiviteter. Satsningen blir ett komplement till Rättviks året-runt-utbud. Jag bedömer att potentialen för padel är stor bland den aktiva och drivna ortsbefolkningen. Rättvik har perfekta förutsättningar för att padeletablering, säger Richard Jansson.

Jojje Borssén driver tre olika onlinekursverksamheter från Rättvik med fokus på svenska och internationella onlinekurser inom sport, hälsa och wellness. 

– Padel är en perfekt aktivitet året runt för vänner, familj och företagskollegor i alla åldrar. En lagom fysisk aktivitet som alla klarar av. Därför tycker jag det ska bli extra kul att starta Padel Rättvik, säger den nyinflyttade Jojje Borssén.  

Padel Rättvik kommer kunna bokas från våren 2021 via Matchi onlinebokning. Mera info hittas i social kanaler och www.padelrattvik.se

Kontaktperson:

Jojje Borssén, 070-7408679 jojje@padelrattvik.se

Padel Rättvik
onpost_follow